Rootstime (Belgium) | 01.06.2014

Met Kandia “Crazy Horse” is er een country rock artieste bijgekomen, met een duidelijk doel. “Stampede” is haar éérste groot muzikaal project en maakt indruk. Kandia overtuigt als singer-songwriter, haar nummers klinken warm en vertellen verhalen. Dit is muziek die een koude avond snel kan helpen opwarmen en die de sfeer kan doen omslaan. Met muziek van Kandia “Crazy Horse” kies je voor ‘quality time’! — Eric Schuurmans

Google Translation from the original Dutch:

With Kandia Crazy Horse you get a new country rock artist, with a clear goal. “Stampede” is her first major musical project and it is impressive. Kandia is convincing as a singer-songwriter, her songs sound warm and tell stories. This is music that can help quickly transform a cold evening into a warm one with its ambiance. You will be spending quality time with music by Kandia Crazy Horse!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s